mitMARTEC

Erhvervsdykning

Erhvervsdykning er særlig form for dykning, som foretages af en person med godkendt, specialiseret erhvervsdykkeruddannelse. Ifølge Dykkerloven og krav til dykkermateriel skal alle dyk, der betragtes som hel eller delvis arbejdsdyk, udføres af en certificeret erhvervsdykker. Erhvervsdykning dækker derfor bl.a. over:

 

- redningsopgaver

- eftersøgningsopgaver

- inspektioner af kar, skibe og bassiner

- opgaver der løses af kommunale beredskaber som Falck og Brandvæsen

 

MARTEC udbyder en vifte af erhvervsdykkerkurser i samarbejde med Diving2000 og vores kurser er godkendt af Søfartsstyrelsens, og vi underviser efter Europæiske IDSA standarder. Vi tilbyder disse kurser –

 

 

Læs mere og tilmeld dig via links nedenfor:
SCUBA Erhvervsdykker 9m

SCUBA Erhvervsdykker 30m 

Erhvervsdykkerrelateret førstehjælp

Dykkerassistent / Lineholder

 

 

På vores kurser får du:

- Inspirerende og rummeligt læringsmiljø

- Undervisere med mere end 30 års dykkererfaring

- Gode faciliteter med egen privat pool

 

 

Et positivt læringsmiljø

Erhvervsdykkeruddannelser har ofte ry for, at være lange, hårde og militæriske. Det er ikke tilfældet, hvis du vælger erhvervsdykkeruddannelserne hos Diving2000 og MARTEC. For hos os er der fokus på, at alle elever opnår succes og går fra kurset med selvtillid og mod på den nye tilværelse som erhvervsdykker.

 

Vi betragter vores undervisere som mentorer fremfor instruktører, og de deler alle med glæde ud af Diving2000’s mange års erfaring som professionel dykkerskole og erhvervsdykkervirksomhed. Der benyttes selvfølgelig altid de nyeste materialer og standarder, så undervisninger følger med tiden.

 

Kurserne afvikles ved Diving2000 A/S, Asylgade 16, 5000 Odense C.

 

Diving2000 har mere end 30 års erfaring i uddannelse af civile og professionelle dykkere, og siden 2004 har virksomheden været godkendt erhvervsdykkercenter hos Søfartsstyrelsen.