mitMARTEC

Dansk Søfartslovgivning, skibsadministration, og arbejdsmiljø for udenlandske skibsførere

Kursus varighed: 5 dage

Pris: 9.980,00 kr. ekskl. moms (12.475,00 Kr. inkl. moms)

 

Deltagerforudsætninger: Kursisten, som er borger i EU/EØS-lande, skal opfylde betingelserne for ansøgning om dansk anerkendelse af udenlandsk sønæringsbevis med førerrettigheder til skibe registreret i Dansk Internationalt Skibsregister.

 

Varighed: Normeret til 5 dage, hvori der indgår et § 16-kursus, jf. gældende ”bekendtgørelse om arbejdsmiljøkursus for medlemmer af sikkerhedsgruppen i handelsskibe”.

Kurset kan dog også afvikles som et selvstændigt §16 kursus i henhold til gældende ”bekendtgørelse om arbejdsmiljøkursus for medlemmer af sikkerhedsgruppen i handelsskibe” samt et 2-dages kursus i dansk søfartslovgivning og administration for udenlandske skibsførere. Det er derfor muligt at tilpasse et individuelt forløb til de enkelte kursister, hvor det skal sikres, at kurset målrettes en skibsfører.

 

Kurset foregår på MARTEC Skagen.

 

Kursusindhold: Kurset afholdes i henhold til ”Uddannelsesplan for kursus i Dansk Søfartslovgivning, Skibsadministration og Arbejdsmiljø for udenlandske skibsførere version 2.0 dateret 1. marts 2009.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for forespørgsler om andre kursusdatoer på tlf. 9844 3344.

 

Kursusdatoer

Dato Ledige pladser